Waar wij voor staan

Advocatenkantoor De Boer vindt het belangrijk om u maatwerk te leveren. Ieder individu is immers uniek. Daarom faciliteren wij u bij het kiezen van een werkwijze om te scheiden of een erfrechtkwestie op te lossen die goed bij u past. Mediation, overlegscheiding of de gang naar de rechtbank: Advocatenkantoor De Boer heeft ruime ervaring met alle juridische werkwijzen en is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht. Wij kunnen u op een voor u passende wijze bijstaan. Recent hebben we daar de 1,5 dag scheiding‘ aan toegevoegd. Daarnaast behandelen we ook internationale zaken. Hiervoor werken we met andere advocaten in Europa samen in overlegscheidingen.

Advocatenkantoor De Boer staat veel ondernemers bij die het van belang achten om zaken op een deskundige, effectieve en efficiënte wijze af te ronden. Zodat ze daarna weer naar de toekomst kunnen kijken. Vaak is het betrekken van deskundigen, bijvoorbeeld op fiscaal gebied, dan raadzaam. Ons kantoor onderhoudt daarvoor al jaren een netwerk dat daar ruim in voorziet.

We zijn resultaat gericht; onze hoge mate van creativiteit zorgt ervoor dat we het beoogde resultaat ook daadwerkelijk en efficiënt voor u behalen.

Wij gaan graag samen met u aan het werk! 

 

Bekijk onze voorwaarden en regelingen